Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Χριστόπουλος Αθανάσιος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στη Β’ ψυχιατρική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως, οι αγχώδεις διαταραχές, οι κρίσεις πανικού, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (Obsessive–compulsive disorder-OCD), οι διαταραχές προσωπικότητας, οι ψυχωτικές διαταραχές, η σχιζοφρένεια, οι εξαρτήσεις, η κατάθλιψη κ.α.
Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης της Ψυχιατρικής κλινικής Ασκληπιείον και San Vitale στη Θεσσαλονίκη και της Ψυχιατρικής κλινικής "Ελπίδα" στην Κατερίνη.

Τέλος, συμμετέχει κάθε χρόνο σε συνέδρια της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας και είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Βραχείας Εντατικής Δυναμικής Ψυχοθεραπείας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Ο Ιατρός Χριστόπουλος Αθανάσιος είναι Ειδικός ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. ..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως, οι αγχώδεις διαταραχές, οι διαταραχές προσωπικότητας, οι εξαρτήσεις, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η κατάθλιψη ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μέσα από την ψυχοθεραπεία

Μέσα από την ψυχοθεραπεία

μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε, να νοηματοδοτούμε και να ανακουφίζουμε τα σημεία του ψυχισμού μας, που μας φοβίζουν, μας δημιουργούν εμπόδια στην σύνδεση με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους.